Norsk jazz sangerinne

En saksofon som spilles på

Det finnes mange gode norske-jazzartister, både når det kommer til musikere og sangere. I denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på noen norske jazzsangerinner som du kanskje ikke har hørt om. Det å synge jazz er ganske vanskelig, men det finnes overraskende mange gode artister i Norge!

Norske jazzsangerinner

Det finnes en rekke gode norske jazzsangerinner. Vi kan nevne i fleng. Vi har for eksempel Hilde Louise Asbjørnsen, Rebekka Bakken, Lisa Dillan, Torun Eriksen, Siri Gjære og Beate S. Lech. Dette er bare noen av de sangerinne vi anbefaler deg å sjekke ut. De har gjort utrolig mye bra for jazzen!

Når du har sjekket ut sangerinnene ovenfor så kan du jo også sjekke ut Nora Brockstedt, Emilie Stoesen Christensen, Frøydis Walstad, Tone Åse, Noora Noor, Mari Peersen, Silje Nergaartd og Ine Hoem. Dette er noen artister som virkelig kan det de holder på med, så vi anbefaler deg å ta deg noen timer til å bare nyte!

Hvem er best?

Hvem som er den beste norsk jazz sangerinne er vanskelig å si, for vi har alle helt forskjellig smak. Vi er sikre på at du enkelt kommer til å finne deg en favoritt blant de vi har nevnt ovenfor. Hvis ikke så er det bare å si i fra og så kan vi nok anbefale flere.